logologo
logo
certifikatcertifikat
certifikat

LEVERANTÖRER

Här presenterar vi våra främsta leverantörer av de produkter vi använder i vårt arbete. För att besöka de olika företagens hemsidor kan ni klicka på länkarna nedan. Avhärdningsfilter.

AQUA EXPERT - VATTENFILTER

Vi levererar och installerar vattenfilter från Aqua expert. Hårt vatten (hög kalkhalt i vattnet) resulterar i vita eller gråaktiga beläggningar i sanitetsporslin och på tvätt. Hårt vatten är ett allvarligt problem då det kan innebära höga kostnader för fastighetsägaren pga. dyrare uppvärmning, förstörda och igensatta varmvattenberedare samt förkortad livslängd på hushållsmaskiner, bad-, dusch- och köksarmaturer.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök Aqua Experten.

NIBE - VÄRMEPUMPAR

Vi är auktoriserad återförsäljare av Nibe värmepumpar för berg, sjö och mark samt luft-vatten värmepumpar. Allt från villainstallationer till fastighetsanläggningar.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök Nibe.

LK SYSTEMS - GOLVVÄRME- OCH TAPPVATTENSYSTEM

Vi säljer och installerar golvvärme- och tappvattensystem från LK Systems, marknaden mest kompletta leverantör av golvvärme- och tappvatteninstallationer.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök LK Systems.

FM MATTSSON - ARMATURER

Vi levererar och installerar armaturer till dusch, kök och badrum i huvudsak från FM Mattsson men även från andra världsledande tillverkare.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök FM Mattsson.

HARGASSNER SVERIGE AB - FLIS, PELLETS, VED OCH SOL SYSTEM

Hargassner Sverige AB är generalagent för Hargassner, en av Europas ledande tillverkare av biobränslepannor med över 80 000 anläggningar i drift hos nöjda kunder över hela världen. Våra flis-, ved- och pelletspannor tillhör de absolut effektivaste och energisnålaste i branschen och har vunnit flertalet stora
innovations- och miljöpriser genom åren.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök Hargassner.

VÄRMEBARONEN - SOL-, PELLETS- OCH VEDPANNOR

Vi är återförsäljare av Värmebaronens produktutbud. Solvärme-, pellets- och vedpannor i världsklass. Kombinera ved och sol och du har den absolut billigaste uppvärmningen. Solen sköter värme och tappvatten ca 6 månader om året.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök Värmebaronen.

IDO IFÖ- BADRUMSPORSLIN

Vi levererar och installerar badrumsporslin och komoder från IDO och de flesta förekommande tillverkare inom
segmentet. IDO och IFÖ har ett väldigt bra sortiment och hög kvalitet.
​​​​​​​
För mer produktinformation, besök Ido eller Ifö